Στην Α. Χριστοδούλου με την εμπειρία μας και σε συνεργασία με σχεδιαστές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αρχιτέκτονες και ηλεκτρολόγους καθώς και συνεργείου εγκαταστάσεων συστημάτων ασφάλειας είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται απόλυτα  στις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε συλλογές μοντέρνων, κλασικών φωτιστικών, απλίκες, πλαφονιέρες, όλων των ειδών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου φωτιστικά με τεχνολογία led υψηλών προδιαγραφών καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό με εγγυημένα προϊόντα για ασφάλεια που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κανονισμούς.

 

Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει έξυπνες λύσεις και ιδέες ώστε να δημιουργήσουμε μαζί  την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αισθητική και λειτουργικότητα για το χώρο σας με χαμηλή κατανάλωση εξοικονομώντας ενεργεία και χρήματα!

Με συνεργάτες σε όλες τις πόλεις της Κύπρου καταφέραμε να εδραιωθούμε στο χώρου του λιανικού και χονδρικού εμπορίου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και τεχνολογίας led (light-emitting diode) εξοπλίζοντας με αυτά σπίτια, καφετερίες, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων καθώς και γκαράζ αυτοκινήτων, γραφείων και πολλών άλλων.

 

Με φιλική διάθεση και ενδιαφέρον στον πελάτη στην Α. Χριστοδούλου είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές και προϊόντα έτσι ούτος ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του σε φωτιστικά και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (πρίζες, διακόπτες, καλώδια κλπ.).

 

Δωρεάν μελέτη στο χώρο σας για μετατροπή υφισταμενου φωτισμού σε LED!

 

 

light design
ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ
Αλλαγή στο στυλ που σας ταιριάζει
low maintain
ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Αλλαγή στην αξιοπιστία
money safe
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ
Αλλαγή για χαμηλότερους λογαριασμούς
energysave
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Αλλαγή στην αποδοτικότητα
long lasting
ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Αλλαγή για ηρεμία
eco freindly
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αλλαγή για ένα πράσινο μέλλον

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΠΕΜ, ΠΑΡ: 07:30-13:00 και 14:30-17:30

ΤΕΤ, ΣΑΒ: 07:30-13:00

-----------------------------------